Drömmar

Drömmar är ett kapitel för sig, en del kommer knappt ihåg vad de drömt medan andra har väldigt händelserika nätter. För många går drömmandet i perioder, med lugnare och sedan mer aktiva perioder. Jag personligen har nog alltid haft mer eller mindre intensiva perioder, med filmiska drömmar i färg, fullspäckade med symbolik. Det kan ibland vara utmattande, men oftast bara intressant och spännande. Just nu handlar det väldigt mycket om olika hus och gamla släktingar samt resor till storstäder där jag letar efter något viktigt, ofta tillsammans med ett par personer till samt mina katter.

photo of wooden house in forest
Photo by Zack Melhus on Pexels.com

Jag är ingen kvalificerad drömtydare, men tycker det är intressant att tolka drömmar, både mina egna och andras. Att skriva ner drömmar som känns extra betydelsefulla kan leda till att det senare går att hitta återkommande mönster, budskap och symboler. Jag tänker att jag själv ska ta detta ännu mer på allvar nu och kanske kan drömskrivandet leda till något helt nytt, nya insikter och perspektiv. För ofta känns det som att någon vill säga mig något i drömmen, kanske mitt högre jag. Till exempel drömde jag för ett tag sedan att jag hittade en gammal telefonsvarare från 60-talet, som tillhört en sedan länge avliden släkting. Jag lyssnade av bandet och hörde folk som pratade, men det var lite svårt att höra allt de sa. Jag tänkte att jag ska försöka återvända till samma dröm och lyssna igen, mer koncentrerat.

pexels-photo-1228497.jpeg
Photo by Stas Knop on Pexels.com

 

Jag skulle gärna vilja veta vad Ni som läser detta har upplevt genom drömmar! Skriv gärna i kommentarsfältet, kanske kan vi komma fram till en tolkning?

 

 

 

Publicerad av Du Vinner - Blogg

Driver företaget Du Vinner - arbetar med medial vägledning, Reiki healing, coachande samtal, stresshantering samt håller kurser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: