Besök dina tidigare liv

Besök Dina tidigare liv under djupavslappning i en Regressionsbehandling!

Jag heter Karolina Kaplan och är diplomerad Regressionsterapeut. Syftet med en Regressions behandling är att du ska få hjälp att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv. Du kanske mest är nyfiken, det är också en bra anledning till att testa en regressionsbehandling!

Jag guidar dig under hela processen, det är viktigt att du känner dig trygg. Därför ger jag endast denna behandling i min mottagning, ej på distans.

Hur går det till?

Behandlingen börjar med att du får lägga dig på en behandlingsbänk. Du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se ett eller flera tidigare liv.

Under behandlingens gång kommer jag fråga dig vad du ser, upplever, känner, hör och tillsammans utforskar vi ditt tidigare liv. Efteråt pratar vi igenom vad som kommit upp och reflekterar kring det.

Det går bra att spela in hela samtalet om du vill, för minnet. Är du rädd eller nervös för något så pratar vi igenom det innan vi börjar, jag är där för dig under hela behandlingen och är uppmärksam på dina reaktioner. Vill du backa från en obehaglig känsla så backar vi tillsammans, allt är på dina villkor. En riktigt spännande och unik upplevelse!

Vill du boka?

Publicerad av Du Vinner - Blogg

Driver företaget Du Vinner - arbetar med medial vägledning, Reiki healing, coachande samtal, stresshantering samt håller kurser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: