Energistäda

Har du märkt hur vissa platser har en tyngre energi än andra? Ett rum, en hörna av ett rum, en viss möbel… För mig kan det kännas som att gå in i en osynlig vägg av något trögflytande, eller som att plötsligt tappa kraft. Ibland till och med så pass att jag behöver sätta mig ner, det kan påminna om ett hastigt blodtrycksfall. En sådan miljö är inte särskilt trevlig att vistas i och är det i ditt eget hem kan det leda till att Du själv börjar känna dig påverkad.

Eftersom allt är energi är vi såklart också själva energi. Vi människor tankar ur oss minnesenergi hela tiden och om vi inte mår bra, är rädda, oroliga etc så är denna energi lite tyngre. Den stannar då lättare kvar på platsen där vi varit och om detta pågår under en längre tid kan denna plats upplevas som mycket tung.

De goda nyheterna är att det går att lätta upp tung energi! Att ”energistäda” är ett väldigt effektivt sätt att lätta upp i t.ex sitt hem. Jag gör detta ofta , både hemma hos mig och även hos familj, vänner och bekanta som ber om min hjälp. Jag gör det ofta på distans och upplever att det fungerar mycket bra.

En vanlig kommentar jag får efteråt är att det känns mycket större och ljusare i utrymmet jag ”städat”. Att det är trevligare att vara där.

Vill du också ha hjälp med energistädning? Skicka ett mail till mig på karolina@duvinner.nu så hjälper jag dig!

Publicerad av Du Vinner - Blogg

Driver företaget Du Vinner - arbetar med medial vägledning, Reiki healing, coachande samtal, stresshantering samt håller kurser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: